MeriLife Studio | Французькі натяжні стелі, Львів

Men slik har familiens advokater og dommere hittil preget dem

Fri sone for agenter som skyter og dreper

canada goose jakke dame I stedet holdt meksikanske politiet henne tilbake fra forbrytelsesscenen. Så så canada goose salg hun ham over kanalen som canada goose jakke bærer Rio Grande mellom den amerikanske byen El Paso, Texas og den meksikanske byen Ciudad Jurez. siden av elvkanalen, da resten flyktet. Sannende at noen kaster stein, vendte han seg mot Sergio, som hadde tatt dekning bak broen som sto på den meksikanske siden av elva og skutt ham i ansiktet. canada goose jakke dame

Med hjelp av et advokatfirma i Texas saksøkte Gereca og hennes ektemann, Jess Hernndez, grensepatruljemidlet i forbundsretten den 7. juli 2010 og drepte, og hevdet at han overtrådte sønnenes konstitusjonelle rettigheter. Men Mesas advokater overbeviste en serie domstoler å avvise påstandene, https://www.canada-goose-jakker.com avhengig av langvarig presedens som gjør alt, men det er umulig for en noncitizen å holde føderale tjenestemenn ansvarlig for forsømmelser som opptrer på utenlandsk soileven når noen barn dør, og selv om kulene som drepte ham var avskediget fra USA. Court of Appeals for canada goose jakke oslo 5th Circuit konkluderte med en kort, usignert oppfatning at fordi ungdommen var ‘en meksikansk statsborger som ikke hadde noen betydelig frivillig forbindelse’ til USA og stod på meksikansk jord, ble den amerikanske forfatning Beskytter ham ikke. Men mange av dem skrev lange samstemmende meninger, de var tydeligvis revet på den riktige begrunnelsen for deres beslutning.

canada goose outlet Nå er det Høyesterettens tur til å høre tvisten. agenter kan drepe uskyldige sivile med straffrihet, ‘som advokater for Sergio s familie satte det i sin appell. canada goose outlet

canada goose Hernndez v. Mesa, som saken er kjent, vil markere første gang en canada goose norge nettbutikk justisdepartementets advokat som arbeider under president Donald Trumpwho, kom til makten på anklaget retorikk mot Mexicans vil argumentere for regjeringen før Høyesterett. Utvidelse av konstitusjonelle beskyttelser for folk som Sergio ville ikke bare tillate Hernndez og Gereca å sue Mesa i en amerikansk domstol og kanskje få noen monetære lettelser. En dom i deres favør kunne få feiende konsekvenser, åpne Border Patrol-agenter for erstatningsansvar for lignende kors Grensehendelser, som er langt fra isolerte. canada goose

canada goose trillium Saken har trukket et kor canada goose billig av advokater og juridiske lærde til Sergio canada goose dunjakke side, inkludert den meksikanske regjeringen, som har veiet inn på saken for å stå opp for sine suveren interesser og ungdomsfamilien. vil ha det på begge måter, sier den meksikanske regjeringen: Den nekter å tillate egne domstole å utøve sivil og kriminell jurisdiksjon over canada goose norge forhandler skytingen, men det vil heller ikke canada goose outlet la Mexico utstyre Mesa, slik at han kan møte rettssystemet der. canada goose trillium

Hernndez-familien føler seg selv ambivalent om støtten de har mottatt fra den meksikanske regjeringen. Lokale tjenestemenn lovet den traumatiserte foreldrenes terapi, men de mottok aldri den. Meksikansk offisielt spist for begravelsen. Men fem år senere, da Gereca gikk for å legge en gravstein Ved graven ble hun fortalt at stedet ikke tilhørte henne. Regjeringens tjenestemenn hadde mislyktes å betale og gjorde bare godt etter at hun viste seg på kirkegården med en reporter, sa hun. Border Patrol, opplyste Høyesterett om at økende militarisering, dårlig ansettelse og trening, og en korrupsjonskultur i byrået, skyldes manglende ansvar for bruk av voldshendelser på begge sider av grensen. Etter å ha anslått, siden 2010 har minst 8 personer på den meksikanske siden blitt skutt og drept av agenter. CBPs egne tall for 2010 til 2016 satte det totale antallet hendelser som involverte canada goose norge nettbutikk ekte skytevåpen i hundrevis, og en separat undersøkelse av The Arizona Republic konkluderte med at minst 45 personer13 av dem ble amerikanert i hendene på CBP-offiserer og grensepatroljer mellom 2005 og 2014. Han sa at han ble enige om å representere Sergio sine foreldre ut fra overbevisning, og at han handler om ‘den mest grunnleggende rettigheten til all den grunnleggende rett til å leve.’

canada goose dame Fordi saken er blitt avskediget på et tidlig stadium, har ingen domstol endelig bestemt hendelsene som førte til Sergio ‘s død. Men slik har familiens advokater og dommere hittil preget dem, og hvordan Sergio’ s foreldre husk dagen deres 15 år gamle ble drept. canada goose dame

canada goose victoria Dagen Sergio ble skutt, han og en vennegruppe spilte et spill, løp over grensen og hoppet opp for å berøre grensen gjerdet, og deretter scurrying tilbake, ifølge domstolsinnleggelser. territorium. Temperaturen nådde mer enn 100 grader den sommerdagen, slik at tunnelens elvbod nesten tørr. canada goose victoria

canada goose norge Mesa, et grensepatruljemiddel, syklet over for å stoppe dem. Våpen trukket, grep han en av guttene mens resten spredte seg. Sergio gjemte seg bak en søyle som støtter en av fire internasjonale broer som bærer titusenvis av mennesker mellom El Paso og Ciudad Jurez daglig. Omstandere filmet scenen langt unna med sine mobiltelefoner. canada goose norge

canada goose jakke Noen av guttene kastet bergarter, selv om familiens advokat sier at Sergio ikke var en av dem. Mesa vendte seg mot Sergio og sparket to ganger, utryddet sin venstre øyekontakt og forlot ham på ryggen i et blod i blod, ifølge den meksikanske mordrapporten. territorium, men kulaen punkterte Sergio sin canada goose norge hjerne 36 meter unna, i Mexico. Justisdepartementet sammen med lokale føderale anklagere, FBI og Institutt for Homeland Securitydeclined for å retsforfølge Mesa. Det er par for kurset: kriminelle påtale for kors Grenseopptak er nesten ikke-eksisterende. regjeringen angrer tap av liv i denne saken. regjeringen angrer tap av liv i denne saken, ‘les en pressemelding fra DOJ i 2012, og kunngjør den føderale regjeringen ikke ville lade Mesa påføre mord eller en sivile rettighetsforbrytelse. Erklæringen fortsatte å si at undersøkelsen av Sergio ‘s død tok hensyn til bevis som indikerte at agentens handlinger utgjorde en rimelig bruk av makt eller ville utgjøre en handling av selvforsvar som svar på trusselen skapt av en gruppe smuglere kaster bergarter på agenten og hans fanget. ‘ canada goose jakke

canada goose jakker dame Mesa s advokat, Randolph Ortega, var med ham ‘siden under en time etter at utløseren ble trukket,’ sa Ortega, og fulgte ham til hvert intervju den føderale regjeringen gjennomførte som den undersøkte hendelsen. canada goose jakker dame

Mesa beholdt Ortega gjennom det juridiske forsvarsfondet til National Border Patrol Council, unionen som representerer grensepatrologiske agenter. Fagforeningen mener generelt at publikum undervurderer de truslene agenter møter daglig når de patruljerer grensen og ser Trumps valg som et mandat for å utføre sitt arbeid mer aggressivt. Shawn Moran, talsmann for foreningen, nektet å kommentere spesifikkene til Mesa saken, men sa organisasjonen ser høyt saken sakte tett og kan si mer når en avgjørelse er nedlevert.

canada goose jakker herre Ortega tilbød få opplysninger om hvordan Mesa har håndtert utfallet fra sivile rettstvistsloven mot ham. Han har sagt at han har opplevd Mesa ‘s liv, sa hans advokat. canada goose jakker herre

canada goose victoria parka ‘Han måtte revolusjonere sin familie fra El Paso, Texas, og flyttet hundrevis av miles unna, noe som har forårsaket dem store vanskeligheter,’ sierOrtega, som har mer enn 20 års erfaring som grensepatruljeagenter. ‘Han har hatt trusler på sitt liv og det har også sin familie. ‘ canada goose victoria parka

Dette er et område som generelt brukes av to grunner: narkotikahandel canada goose importør norge og menneskehandel.

Randolph Ortega, grenseagens advokat, på stedet der skytingen skjedde

canada goose salg Mesa har ikke deltatt i noen av rettssaken i saken og vunnet ikke delta i Høyesterett, sa Ortega. Cristobal Galindo, en av de lokale advokatene til Sergios foreldre, sa at de ikke ville delta i høringen. canada goose salg

canada goose jakke herre Ortega hevdet at Mesa, som DOJ konkluderte, handlet i selvforsvar da han prøvde å arrestere en utokumentert innvandrer på scenen som Ortega sa til slutt ble straffet og dømt. Mesa begynte å åpne ild etter at en gruppe mennesker begynte å kaste bergarter på ham da han prøvde å gjøre jobben sin canada goose jakke herre.

Те, що ми робимо найкраще...