MeriLife Studio | Французькі натяжні стелі, Львів

‘Jeg’ har canada goose norge forhandler aldri sett denne

Sigarettskatt er den beste mten kutte p ryke

canada goose victoria I over ti r har Kristin Page Nei bedt Montana lovgivere heve sigarettpriser. Som helsepersonell for det amerikanske kreftforeningen s hun r etter r som andre stater kte sin sigarettskatt og senket sine rykingstall. ‘Det de gjr er redde liv,’ fortsatte hun si. canada goose victoria

canada goose trillium Bankrolled av canada goose salg landets to strste sigarettfirmaer, svmte de statens hovedstadshaller, vant og spiste republikanske ledere, lanserte et sofistikert kall i kampanjen, og trente vitner til hringer. Tobaksfirmaene hente mer enn $ 200 000 i Montana, en staten med knapt 1million innbyggere. canada goose trillium

canada goose jakke dame Det tok dem bare en uke drepe regningen fra det tidspunktet den passerte statssendaten til sine siste gisp i en statshuskomit. Tobakslobbyen var s effektiv at til slutt sto tte av regningens opprinnelige medsponsorer mot det. canada goose jakke dame

canada goose outlet ‘Det var utrolig. Bare brutalt,’ sa Nei. ‘Jeg’ har canada goose norge forhandler aldri sett denne mengden penger helles i en kt i mine 17 r her. ‘ canada goose outlet

canada goose jakke Helseeksperter er enige om at heve skatt er den mest effektive mten redusere tobakksbruk. kirurgens generalsekretr, Verdens helseorganisasjon og Senter for sykdomskontroll og -forebygging har alle konkludert med at heve skatt bidrar til at mange rykere slutter og har hyt fortalte gjre det. canada goose jakke

canada goose jakker dame Men mange stater Missouri, Kentucky og Georgia blant dem har ikke kt sine sigarettavgifter vesentlig i lpet av flere tir, og byet seg til press fra tobaks lobbyister og en inngripet antipati blant konservative for heve skatter av noe slag. canada goose jakker dame

Som et resultat canada goose jakke oslo er Amerikas rykere i kende grad konsentrert i stater der sigaretter er billige.

‘Folk rundt her synes bare ikke om’ skatt ‘-ordet,’ sier Ellen Hahn, en tobakksekspert ved University of Kentucky som har slitt i revis for ke Kentucky 60 cents per pakke sigarettskatt. ‘Mellom det og grepet av tobakksindustrien p vr lovgiver, er det vanskelig overbevise noen, spesielt politikere.’

Det store gapet i prisene er resultatet av en lang krig mellom tobakksfirmaer og helseforesatte. Det er ogs, sier ekspertene, en av de strste grunnene til at lave skattestater canada goose dunjakke n lider av hye niver av kreft, hjertesykdom, diabetes og en rekke andre tobaksrelaterte sykdommer.

‘Det er utrolig frustrerende fordi, i motsetning til s mange andre problemer i landet, er dette et tilfelle der vi kjenner lsningen,’ sa Matthew L. Myers, president for kampanjen for Tobacco Free Kids. find this https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge ‘Ikke bare det. Det er en lsning som er populrt, koster canada goose outlet norge ikke regjeringen noe, men disse landene nekter gjre det. ‘

I 1980-rene begynte noen stater ke sigarettskattene aggressivt for bekjempe ryking. Gjennom rene har overveldende forskning vist at det virker. Men det er en rynke: Skattekningen m vre stor, ellers har den liten effekt p rykere.

canada goose salg Som et resultat har kampen i kende grad fokusert p ikke bare om statene skal ke skatter, men ogs av hvor mye. canada goose salg

Helseforesatte kjemper regelmessig for $ 1 til $ 2 kninger, mens sigarettfirmaene presser for begrense dem til fotturer p 25 til 50 cent. Det har til tider frt til bisarre konflikter.

I fjor, da Missouri regnet med ke sin sigarettskatt for frste gang p over to tir, stttet tobakkelskaper kningen, mens helsegrupper som American Cancer Society sterkt motsatte seg det.

canada goose norge Grunnen? Den foresltte kningen var s lav, enten en gradvis stigning p 23 prosent eller en kning p 60 prosent over fire r som forskere konkluderte med at rykere ville betale det og fortsette ryke. canada goose norge

canada goose Missouri-kampen var spesielt viktig fordi staten har den laveste sigarettskatten i landet. I disse dager betaler Missouri-rykere 17 cent per pakke, pluss landsomfattende fderal skatt p $ 1,01. canada goose

I new york city, rykere gaffel over $ 1,50 per pakke i byen sigarett skatt og en annen $ 4,35 i staten sigarett skatt. Og en ny lov som trer i kraft neste r vil kreve at hver butikk i byen skal selge sigaretter for ikke canada goose importr norge mindre enn $ 13.

canada goose victoria parka Missouri har en av de hyeste ryking prisene i landet p 22,1 prosent, sammenlignet med New York Citys ryking rate p 14,3 prosent. canada goose victoria parka

Nr tobaksselskaper stttet den inkrementelle skattekningen i Missouri, anklaget helsepersonell dem for bruke den lille sttet for unng strre fotturer i fremtiden. Reynolds, som brukte 12,5 millioner dollar for rsaken, nektet dette motivet og sa at det fremmet skatten fordi det ikke gjorde skade p forbrukere eller forhandlere, og fordi pengene ville g til en god sak: tidlig barndomsutdanning. Reynolds talsmann David Howard sa.

Til slutt ble skatteforslaget mislyktes til bli en Pyrrhic-seier for helsepersonell og et nytt snakkepunkt for tobakksfirmaet.

canada goose jakker herre ‘Jeg synes det er ironisk at helsegrupper ikke stttet det,’ sa Howard. ‘Se p hva som skjedde som et resultat. Missouri har fortsatt landets laveste skatt, og det er ingenting annet enn status quo. ‘ canada goose jakker herre

canada goose jakke herre Nesten hvert r, helsepersonell forsker mlrettede stater som virker spesielt mottagelige for sigarettskattkninger der lovgivere str overfor inntektssvikt eller hvor avstemning viser kende sttte. canada goose jakke herre

Helseforetakere beskriver ofte canada goose norge nettbutikk sigarettskatt som en vinn vinn vinn-proposisjon. Skattene genererer inntekter for kontantstrmslovgivninger. De reduserer tilstandene ‘helsekostnader’. Og de er utrolig effektive for redusere ryking, spesielt blant de mest srbare gruppene: unge, gravide, lavinntektsrokere og minoriteter. For hver 10 prosent kning i sigarettprisen, sier ekspertene at du kan forvente en samlet reduksjon i sigarettforbruket canada goose billig p 3 til 5 prosent og en enda canada goose norge strre reduksjon blant ungdommer 6 til 7 prosent.

canada goose herre Tobakselskaper maler imidlertid slike skatteforhyelser som urettferdig ublu og deres industri som overbelastet. De ppeker at fra 2000 canada goose i norge til 2014 har fderale og statlige sigarettskatter blitt reist 120 ganger. De hevder at hyere skatter rammer lommebker av nrbutikkeiere og ryker og utgjr en regressiv skatt p de fattige. canada goose herre

Det siste argumentet at tobakkelskaper ser ut til de fattige angre helsepersonellene, fordi studier viser at slike skatter er spesielt effektive for redusere ryking blant lavere inntektsfolk. Ved hjelpe dem til slutte, sier advokater at skatter hjelper sliter familier unnslippe den konomiske byrden som sigarettavhengighet setter p sin mnedlige inntekt.

Men det mest effektive argumentet fra tobakksfirmaer har vrt den libertarianske en: At voksne br vre fri til velge om de skal ryke og ikke bli bedt om slutte av en barnepike-stat.

Те, що ми робимо найкраще...